Vrtec Šentvid
Ulica pregnancev 6, 1210 Ljubljana Šentvid
Tel.: 01 513 03 50
Fax: 01 513 03 70
vrtec.sentvid@guest.arnes.si

O vrtcu

Vrtec Šentvid je javni zavod, katerega ustanovitelj je Mestna občina Ljubljana.

Sedež vrtca je na Ulici pregnancev 6, 1210 Ljubljana Šentvid.

Dobrodošli v vseh enotah Vrtca Šentvid, v Mravljinčku, Sapramiški, Vidu in Mišmašu.

Naš vrtec je prostor, kjer nudimo otrokom kakovostne programe predšolske vzgoje z uravnoteženo ponudbo različnih področij dejavnosti, omogočamo spoštovanje otrokove individualnosti, drugačnosti in zasebnosti. Omogočamo kakovostne interakcije, spodbudno, zdravo in varno okolje za prijetno počutje in razvoj otrokovih individualnih sposobnosti.
Zaposleni profesionalno opravljamo svoje poslanstvo in si prizadevamo biti vedno boljši. Sprejemanje, spoštovanje, odgovornost, odprtost in sodelovanje pa so vsem nam pomembne vrednote, ki nas vodijo pri delu.
Zavedamo se, da je osnovni pogoj za uspešen razvoj otroka dobro počutje otrok v vrtcu in doma, zato si prizadevamo tudi za dobro sodelovanje s starši. Z medsebojnim spoštovanjem in zaupanjem bomo lažje uresničili naš skupni cilj - dobro počutje ter celosten in uravnotežen razvoj otrok na vseh področjih.

PRIJAZNO POVABLJENI, DA SE NAM PRIDRUŽITE!
 

Otroci v Vrtcu Šentvid ...

OBVESTILA

 • 25. oktober 2018

  Združevanje v času jesenskih počitnic!

  V času jesenskih počitnic bosta zaradi zmanjšanega števila otrok v ponedeljek, 29. 10. in torek, 30. 10. odprti enoti Sapramiška in Mravljinček, v petek, 2. 11., pa Enota Sapramiška. Enoti Mišmaš in Vid ter dislocirani oddelek Zvezde bodo zaprti, otroci bodo razporejeni v Enoto Sapramiška. V petek, 2. 11. bo zaprta tudi Enota Mravljinček, otroci bodo razporejeni v Enoto Sapramiška.

 • 23. oktober 2018

  Zbiralna akcija papirja

  Danes in jutri poteka zbiralna akcija papirja. Kontejnerji za papir so pred enotama Sapramiška in Mravljinček.

 • Vsa obvestila vrtca